Alle collectiesMijn account
Het wachtwoord resetten van je HYGO-account
Meer dan een week geleden bijgewerkt

👹 Om uw wachtwoord te resetten heeft u toegang nodig tot de inbox van het e-mailadres gelinkt aan uw HYGO-account. Om uw wachtwoord te resetten via de app, volg de volgende stappen.

Open de HYGO app op uw telefoon en klik op 'Inloggen met email'.

Klik op 'Wachtwoord vergeten' als het inloggen niet lukt.

U word nu doorverwezen naar een nieuwe pagina. Voer uw emailadres in waarmee u uw HYGO-account heeft aangemaakt, hetzelfde als in de vorige stap.

Klik vervolgens op 'Send reset link' en ga nu naar uw inbox van het e-mailaccount dat u heeft ingevoerd.

In uw inbox, open de email van [email protected] met het onderwerp 'Wachtwoord opnieuw instellen’, klik op de activatielink en voer een nieuw wachtwoord in.

Geen mail ontvangen? Controleer uw spam box!