Alle collectiesMijn accountWijzig mijn profiel gegevens
Hoe kan ik mijn locatie wijzigen om lokale weerdata te krijgen?
Hoe kan ik mijn locatie wijzigen om lokale weerdata te krijgen?
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Klik op je naam bovenaan het 'Voorspellings' scherm, klik vervolgens op 'Instellingen' en tenslotte op 'Mijn informatie'.

U kunt de gegevens in het blauw wijzigen door er op te klikken.

• Voornaam

• Achternaam

• Wachtwoord wijzigen

• Telefoonnummer

Om de locatie te wijzigen, klik op de 'Plaatsnaam' en voer de nieuwe plaatsnaam/postcode in. Klik op 'Bevestigen' en vervolgens op 'Opslaan'.

HYGO laat nu de lokale weerdata zien voor uw nieuwe locatie!